Over Equiritme


Als paardeneigenaar wil je het beste voor je paard. Vaak loop je in de dagelijkse omgang en training tegen problemen aan, waarvoor je geen kant en klare oplossing hebt. Equiritme helpt je bij het lokaliseren van het probleem en het zoeken naar een oplossing. Plezier en resultaat voor ruiter en paard vormen het doel.

Equiritme combineert kennis over gedrag en anatomie van het paard, met kennis over de pasvorm van het harnachement. Je kunt bij mij terecht voor goed en gekwalificeerd zadeladvies*. Daarnaast organiseer ik op aanvraag interessante workshops en lezingen en schrijf ik blogs.

*In verband met een bedrijfswijziging per 1 maart 2019 verkoop ik geen zadels meer en pas ik geen zadels meer aan. Ik geef enkel advies in overleg met andere professionals.

Cookie voorkeuren

Deze site maakt gebruik van cookies. Deze kleine informatiebestandjes stellen ons in staat onze dienstverlening te optimaliseren. Het is hier mogelijk om de cookie instellingen voor deze website aan te passen.

Privacy voorwaarden | Close
Cookievoorkeuren aanpassen