Over Equiritme

Equiritme staat voor Nienke Bergsma (1984), gekwalificeerd MSFC en SMS zadelpasconsulente en zadelreparateur; en gekwalificeerd Sportmasseur voor paarden.

De passie en fascinatie voor paarden is al vroeg in mijn jeugd ontstaan. Na het afronden van mijn universitaire opleiding heb ik besloten om mij volledig op de paarden te concentreren. Op dit moment bezit ik zelf drie paarden. Ik haal ontzettend veel voldoening en plezier uit de omgang met hen.

Andersom gun ik het hen dan ook, dat zij pijnvrij en met plezier werken. Vanuit die gedachte ben ik mij meer gaan verdiepen in de anatomie van het paard. Al snel komt daarbij het belang van goed passend harnachement kijken.

Equiritme is opgericht omdat ik andere paardeneigenaren en ruiters wil helpen. De vragen die hierbij centraal staan zijn: wat zijn de fysieke mogelijkheden van mijn paard? Hoe kan ik mijn paard het beste trainen? Welke invloed heeft het zadel op de prestatie van mijn paard? Hoe kan ik het herstelproces van mijn paard bevorderen?

Cookie voorkeuren

Deze site maakt gebruik van cookies. Deze kleine informatiebestandjes stellen ons in staat onze dienstverlening te optimaliseren. Het is hier mogelijk om de cookie instellingen voor deze website aan te passen.

Privacy voorwaarden | Close
Cookievoorkeuren aanpassen