Cursus Engeland: zadels (opnieuw) vullen

Van 16 t/m 20 januari heb ik een week in Cirencester, Engeland, doorgebracht. Onder leiding van SMS gekwalificeerde zadelpasser Laurence Pearman heb ik een herhalingscursus zadels (opnieuw) vullen gevolgd. Dit alles ter voorbereiding van de Engelse SMS zadelpasopleiding die ik deze zomer wil gaan volgen!

Na 4 dagen cursus heb ik meteen het theorie en praktijk examen gedaan. Met een 10 voor de theorie en een dikke ‘pass’ voor het praktijkgedeelte heb ik in ieder geval dit deel van de opleiding al goed afgerond.

Cookie voorkeuren

Deze site maakt gebruik van cookies. Deze kleine informatiebestandjes stellen ons in staat onze dienstverlening te optimaliseren. Het is hier mogelijk om de cookie instellingen voor deze website aan te passen.

Privacy voorwaarden | Close
Cookievoorkeuren aanpassen